08.03.2024

“Diyanet Akademisi II. Dönem Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitim Açılış Programı” Gerçekleştirildi.

Dini İhtisas Merkezimizde, II. Dönem Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitimi açılış programı 07.03.2024 tarihinde gerçekleştirildi. Dini İhtisas Merkezimiz konferans salonunda gerçekleştirilen programa Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin KAHRAMAN'ın yanısıra, Kastamonu Vali Yardımcısı Ahmet ATILKAN, Kastamonu İl Müftüsü Bekir DERİN, İl Müftü Yardımcısı Selim DEMİR, Tosya İlçe Müftüsü Mahmut ULUŞAHAN, Dini İhtisas Merkezimizde görev yapmakta olan Eğitim Görevlilerimiz ve personelimiz ile Mesleki Eğitim Kursuna katılacak olan 104 adet aday din görevlisi katıldı.
Program, Dini İhtisas Merkezimizden kısa bir süre önce emekliliğe ayrılan Kurra Hafız Mehmet Ali KURT'un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde Akademi Sinevizyonu gösterimine müteakip Dini İhtisas Merkezi Müdürümüz Davut KÜSKÜ'nün selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin KAHRAMAN katılımcılara hitap etti. Akabinde Kastamonu Vali Yardımcısı Ahmet ATILKAN beyefendi salona hitap etti ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin KAHRAMAN'a katılımlarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. Ardından Yönetim Hizmetleri Müdürü Bünyamin KAHRAMAN da 01.03.2024 tarihinde emekli olan Eğitim Görevlisi Mehmet Ali KURT'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve plaket takdim etti. Program davetlilerin aday din görevlileri ile fotoğraf çekimi ile sona erdi.